miércoles, 14 de agosto de 2013



XORNADAS DE COCIÑA
 CON VERDURA DE TEMPADA
           SALMOREJO, GAZPACHO e  BIZCOITO DE CABACIÑO
CURSO CON DEGUSTACIÓN

DIAS        16, 22 e 29 de Agosto

LUGAR   Escola de Agricultura Ecolóxica de Vilasantar

HORA       12h – 14h

Impartidas por Inés Redondo, cociñeira e xerente do Hotel Rústico Lar da Mota.



Nestas  xornadas aprenderemos como preparar pratos de verdura de tempada  dunha forma diferente e divertida.
Ven a cociñar connosco e disfruta dos sabores maís puros dos  productos ecolóxicos de tempada.
PREZO: 3/ € persoa (o pago farase o mesmo día do curso)
Inscripcións e información
No Concello, no tlf  981 778 169
En Millo e Landras nos tlf 981 778 168 // 607 543 505 milloelandras@gmail.com
Organizan:   Concello de Vilasantar             
  Finca Ecolóxica Millo e Landras S. Coop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario