Trinta persoas degustando todo tipo de verduras recheas e
acompañadas coa mellor salsa que se poida pensar: Cebolas, cabaciño, berenxena,
… tamen feitas con tempura,
… iso fou mais que un curso,…¡iso foi unha festa gourmet!
As non sempre polpulares acelgas foron irresistibles recen
sacadas do forno con ese queixo derretido por riba, e a tempura feita con auga
conxelada (por fin desvelousenos o segredo)
Xudia verde, champiñón, espinaca, flores de cabacin, berenxena,
calabacin, cebola… ¡calqueira verdura vale para rechear ¡
Como colofón, un bizcoito de zanahoria con especias para rechuparse
os dedos…
Deicamosvos a receita, para quen precise perderlle o medo á repostería,..
230 gr. de harina
50 gramos azúcar moreno
150 gr azúcar moreno
150 gr azúcar blanco
1 yogur
1 sobre de levadura
½ cucharilla de bicarbonato
1 cll. Especies (canela, jengibre, clavo, nuez moscada,
cardamomo)
100 cc aceite de oliva suave
300 gr zanahoria rallada
50 gr almendra picada
5 huevos
Batir os ovovs, iour, aceite e azúcar, con axuda dunha
espátula mézclarlla a fariña, especies, levadura, almendra e zanahoria. Cocer a
180º durante 40 -45 mn.
E... A PARTIR DE AGORA, AS CLASES SE TRASLADAN ÓS VENRES ÁS CINCO DA TARDE, XA QUE A VOSA ASISTENCIA FIXO QUE TODOS QUEDARAMOS CON GANIÑAS DE MAIS... ASI QUE NON O PERDADES... ESTE VENRES, O MENU SERÁ: Crepes de acelga, pastel de verdura y helado de pepino.
No hay comentarios:
Publicar un comentario